Translate

23.09.2010

Brukt funn idag...

Si meg hva du synes!  
Idag tok jeg turen til en brukthandler ved Minde i Bergen. Samboeren min er av og til inne der, og anbefalte meg å ta turen..  Han vet hva jeg liker, og kommer av og til hjem med fine skatter. Vel verdt turen, masse spennende, og overfylt av forskjellige ting og møbler..  Fant en "KNAG" sofa, som såg ut til å passe fint her hjemme, den ble reservert ut uken så da får vi se.
Var på Loppemarked også i helgen, ved Slettebakken skole, der fant jeg også noen skatter...


Fine kjøkkenredskaper med masse hull i :-) Fant de på loppemarkedet... Ett ovalt speil, serviett ring.. og et blomster "feste" tror jeg.. har sett dem i interiørblad og må prøve å pynte med dem jeg også. :-) Fant en pose med masse heklede ruter, ca 60 stk tror jeg, kanskje jeg kan bruke dem til noe?En syv armet lysestake for små juletrelys, den blir nok lakkert hvit. En fin kjøkken duk også, kan brukes som ett forheng eller en pute....  Rammene har jeg en plan med, de blir nok hvite men ikke med bilde eller hønsenetting i. Skal komme tilbake til dem senere...Tre nydelige skåler, alle tre for 100 kr. Litt sprekker og skår i, men veldig skjønne!


 

Lampeskjermen er egentlig ganske skjønn slik den er, men en ide fra web siden Blessings 
så har jeg en fin plan (tror jeg) . Så til slutt en paraply holder, som også sikkert blir hvit...

Det ble en fin fin dag, blir så happy når jeg finner ting jeg liker og kan gjøre noe med....
Ha en god dag dere andre også!!


3 kommentarer :

 1. Hei du! Så koselig hilsen du har lagt igjen til meg. Det var veldig artig:) Velkommen til blogglandia. Jeg har snart vært her inne et år og det har gitt meg mye inspirasjon i hverdagen. Og her hjemme har det skjedd endringer til det positive. Begynner å bli fornøyd faktisk. Selv om det spørs litt hva mannen min mener, he he. Skal følge med deg. Blir spennende:) Ha en flott helg:) Klem

  SvarSlett
 2. Hei igjen! Kjekt å høre fra deg, du ble nå den første til å legge igjen kommentar, veldig bra. Begynte å stusse om den virket, men litt for dumt å legge igjen beskjed selv.. hehe Målet mitt i første omgang er å bli medlem på NIB, så nå må jeg blogge som bare det.. :) Kjenner på meg at det blir kanskje noen interiør endringer i heimen framover ja.. Takk for tilbakemelding! og ha en super helg! klem :)

  SvarSlett
 3. Må bare si at jeg liker velig godt bloggen din så langt,og jeg gleer meg til å se fortsettelsen!

  Masse fine skatter du har funnet,og de heklede rutene er jo helt supre å hekle sammen til et teppe,en uk eller noe:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips