Translate

29.03.2011

Le Bain


Her er noen bilder fra badet...  det har ikke blitt så mange bilder fra rundt i huset i det siste. Men har nå har jeg tatt bilder fra badet. Det pusset vi opp for snart 4 år siden, etter en ferietur i Danmark.Hvis jeg skal velge en favoritt ting i huset, så må det bli denne heklede engelen. Dette hadde mine foreldre på sitt soverom i sin tid.. som min mormor hadde laget til dem. Kan huske jeg har ligget mange ganger og studert bilde...

På en ferietur til Danmark for 4 år siden, kom vi over en interiør outlet. Vi hadde blitt enige om at budsjettet allerede var nådd grensen, og vi måtte begrense pengebruken.. Etter å ha entret butikken, var ett blikk nok og vi hentet handlekurvene :)
  

Vi fant mange fine ting til badet... Bl.a. håndkleopphenget, vaskefat, forskjellige kroker, klokke og skilt.
Den gamle vekten fant vi på loppemarked til 80,-.


På vei hjem planla vi oppussing av badet.
En liten tur innom Landboden her på Os, fant vi dette nydelige speilet. Vi likte fargen godt og den ble utgangspunktet for fargevalgene.


En ny kran i riktig stil, måtte også til... "La vie en Rose" - Wallsticker med teksten livet er en rose
 
Veggene var i utgangspunktet blå tapet. Samboeren hel sparklet veggene, og vi ønsket oss vegger som lignet mur. Ved å dra tapetkosten over sparkelet før det var tørket fikk vi en unik og fin effekt på veggene.
Å finne en god og fin såpedispenser som varer lenger enn en mnd, har vært vanskelig. Fant ut at de i plastikk som vi fyller på funker helt supert. Men de trengte en facelift. Jeg har sydd ett bånd og funnet en fransk såpe etikett og printet den ut på strykepapir.... Perfekt!


Vår do nøkkel..  :)

Ønsker dere flotte dager i vårsola!!


KLEM fra GUNN
3 kommentarer :

 1. Å, her var det jammen mange lekre detaljer! Den hekleede engelen, håndklestativet med rullede håndkler, den gamle vekten, donøkkelen, osv. osv. Likte alt sammen, flott bad!
  God onsdag til deg :) Klem fra Bekka

  SvarSlett
 2. Så koselig bad du har:) Mange flotte detaljer:)

  Ønsker deg en flott onsdag:)
  W

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips