Translate

11.05.2012

Vintage Radio Kort -Print Selv

Si meg hva du synes!  

ai-ai-ai  ...  for en blogg tørke det har vært her hos meg... sorry..  ikke mangel på ting å skrive om, men det har vært litt hektisk nå som våren har kommet og det er tid for maling av hus og ett langt gjerde,.. graving og flytting av stein og jord. Endelig ser jeg lys i tunnelen og aner HÅP om en ny veranda !!

Vi har vært uten veranda i snart 4 somrer, og nå savner vi den virkelig!! Grunnen for det er at vi måtte ha ny forstøtningsmur ved huset, ellers så kunne huset rase utfor en skrent. Vi kjøpte huset for 7 år siden, og det ble en lang og hard kamp med eierskifteforsikringen, men vi kom til forlik dagen før rettsaken skulle starte..Bruk stempel pute rundt kantene, og pirk  gjerne  litt med neglen,
slik at de får ett litt mer slitt og brukt utseende Verandaen skal bygges i betong, og da kan jeg tillate meg å drømme om en støpt grillplass, og spisekrok med fast tak og en herlig daybed med masse puter. Store blomsterkasser med prydgress og bambus, og kanskje vi kan få plass til  ett lite plaskebasseng (slikt man blåser opp selv..  :*  )..  : D    
åååå  drømme drømme..Jeg bruker en papirkutter, kjøpt hos Notabene. Stemplene i fargene
brun, beige og svart. RADIO KORT

Gamle vintage radio kort er jo vinden..   alltid noe nytt å dekore med...   Da er jo internett helt supert å ha, for søker du på slike ting, så finner du alltid noe..  Jeg har gjordt det for dere, så bare klikk på bildene og lagre til maskinen din. Picmonkey er ett flott bilderedigerings program på nett, ingen kostnad eller registrering!!  Her kan du gjøre bildene lysere, mørkere, svart/hvitt, større eller mindre...  LYKKE TIL!


God helg alle mine kjære blogg lesere!!    
Det kan bli noe tid imellom innleggene framover, men er plutselig tilbake !!

7 kommentarer :

 1. Kjekt du var her igjen.....litt tid mellom innleggende her hos meg også.

  Ny terasse høres spennende ut.....men ikke kjekt når ting tar så lang tid...
  Flotte bilder hos deg

  Ønsker deg en fin helg

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Hva slags type papir bruker du???
  Endelig kom du tilbake!!!! Sjekker bloggen din hver dag, så idag ble jeg glad:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :D
   Ja, kommer tilbake.. alltid, men av og til må bloggen vike :)

   Jeg bruker ark som er kjøpt hos en bokhandler, ett vanlig kopi papir er 80 g/m, det som jeg bruker er 200 g/m i tykkelse. Kjøpte en pakke med 250 ark, kostet ca 150,- . Dette er veldig greit å bruke til å lage egne bursdag kort, etiketter, frø/penge pose, bilder etc. Lykke til :)

   Slett
 3. Takk for at du deler! Har prøvd meg på et par utskrifter, så for eg se ka det blir til. Ha ein flott daf !

  SvarSlett
 4. Ha ein flott dag, skulle det sjølsagt stå !!!

  SvarSlett
 5. Så koselig med et innlegg fra deg igjen, Gunn! :)

  Herlig å få ny terrasse snart da, og drømmene dine for verandaen høres flotte ut! Vi har veranda, men den er IKKE fin, så her har vi også planer (etter hvert;))om ny og større veranda!

  Og den globusen var veldig fiiin, ønsker meg en slik!

  Ønsker deg en ny og fin uke!

  Aia :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips